Gastenboek

Bekijk ons gastenboek op onze facebookpagina:

https://www.facebook.com/pg/baertshof/photos/?tab=album&album_id=1752051021759333

 

Aarzel niet om een berichtje na te laten in ons digitale gastenboek door ze naar baertshof@gmail.com te sturen!

" Heerlijk langweekend doorgebracht in de Westhoek, door het mooie weer maar vooral door het verblijf in dit prachtig huis. Erg vriendelijk ontvangst met een degelijk uitleg van alle voorzieningen. Huis is voorzien van alle gemakken, goede slaapkamers, mooie badkamers en door het mooie weer goed gebruik kunnen maken van de buiten voorzieningen. Een perfecte uitvalsbasis om de Westhoek te ontdekken. Zeker een aanrader om te verblijven "

Rien van Doorn


" Christine & Dirk Voor de 2°maal op rij mochten wij vertoeven in jullie fantastische vakantiewoning. Dank je wel voor jullie gastvrijheid ! De tijd gaat hier razendsnel voorbij maar....... Wij maken samen weeral volop plannen naar een volgende editie 't Baertshof !! Warme groeten De Levensgenieters Dirk, Wim, Leo, Theo, Brigitte, Andrea, Gilberte, Chrisje ⚘⚘ "

Brigitte Willemsen


" Een prachtige beleving! Een vrijgezellenweekend met TOPvrouwen, met een TOPsfeer op een TOPlocatie (en uiteraard ook een geweldig organisatieteam). Het opstaan met het zonlicht op de velden en de moderne uitstraling van het vakantiehuis was een perfecte match! Je hebt dan ook geen enkele kans op verveling door de faciliteiten binnen- en buitenshuis. Een echte aanrader voor gelijk welke bende, familie en/of team ! "

Bieke Vandemoortele


" Wat een heerlijke, rustige, kindvriendelijke toplocatie! Het was een WE met kinderen en kleinkinderen, we hebben ervan genoten! Superhuis, veel lichtinval, goede bedden (zeldzaam), ruimte, vriendelijke uitbaters, kortom een aanrader! "

Rita De Witte


" Dag Dirk en Christine , Eerst en vooral een dikke merci dat jullie mij dit werk toevertrouwden , Het was een hele uitdaging om dit in een korte tijdspanne te realiseren. Dankzij Dirk Demasure (architect) en jullie is dit een zeer geslaagd project. Het was dan ook zeer aangenaam om met jullie samen te werken. Ik ben er zeker van dat jullie uitdaging een succes wordt. Aan de locatie, de pracht van de woning en de uitbaters zal het zeker niet liggen. Ik wens jullie alle geluk toe. En ......... Wij komen zeker ook eens logeren. Mvg Schrijnwerken Degruytere bvba "

Francis Degruytere